SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Terrasschroef
Starblock > Terrasschroef

Terrasschroef

 

A2 RVS terrasschroeven, A4 RVS schroeven, afdekband, tegeldragers, Starblock® biedt een breed scala aan oplossingen voor de installatie van uw houten terras.

Lees meer

vis-terrasse-simple-filet-inox-A2-gammes-starblock Terrasschroef
A2 RVS weerbestendig
vis-terrasse-double-filet-inox-A2-gammes-starblock Terrasschroef
A2 RVS weerbestendig - dubbele draad
vis-terrasse-simple-filet-inox-A4-gammes-starblock Terrasschroef
A4 bruin roestvrij staal
Terras accessoires
Afdekband
Terras accessoires
Tegeldrager op rol
Terras accessoires
Tegeldrager
Terras accessoires
Houtboor
Terras accessoires
Verzinkboor

Voor uw houten terrasprojecten buiten is het gebruik van professionele Starblock® Torx®-schroeven een must. Of het terras nu gemaakt is van naaldhout of exotisch hout, de duurzaamheid van het terras ligt aan de keuze van hoogwaardige bevestigingsmaterialen.

Roestvrij staal A2 enkeldraads, dubbeldraads of roestvrij staal A4 met Torx®-kop, ontdek ons assortiment houten terrasschroeven waarmee u houten terrasplanken veilig kunt monteren.

En om de schroeven compleet te maken, is er een aanvullend assortiment Starblock®-accessoires voor de bescherming van de balken beschikbaar. Het boren en beschermen van uw terrasbalken wordt een fluitje van een cent. Vertrouw op de professional: Starblock® maakt uw werk gemakkelijker!

 

Terrasschroeven: welke schroef moet u gebruiken om uw houten terras te bevestigen?

De montage van een vlonder, of deze nu bestaat uit platen (roosters) of vlonderplanken, vereist het gebruik van een RVS (inox) Torx® terrasschroef. Deze buitenconstructie moet bestand zijn tegen weersinvloeden en vocht.

De verschillende modellen Starblock® Torx® terrasschroeven zijn allemaal CE-gecertificeerd en voldoen aan de DTU 51.4 “exterieur houten terrasplanken”. Ze zijn ontworpen om corrosie en versplintering van hout (naaldhout, exotisch, enz.) te weerstaan. De gekartelde punt gaat splijten van het hout tegen en zorgt voor het beter indraaien van de schroeven.

De verzonken kop zorgt voor een nette afwerking. De keuze voor de Torx®-kop zorgt voor maximale schroefkracht en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende bitretentie.

De diepe schroefdraad van Starblock®-schroeven zorgt voor een hoge weerstand tegen scheuren, terwijl de karteling de schroefinspanning vermindert en het schroeven in het hout vergemakkelijkt. Tot slot versterkt een dubbele conische kop de kracht van de kop.

 

Een complete lijn Starblock® terrasschroeven voor houten terrassen

Starblock® Torx® terrasschroeven zijn verkrijgbaar in twee soorten staal (roestvrijstalen terrasschroeven A2 of roestvrijstalen terrasschroeven A4), afhankelijk van de omstandigheden waarin het terras wordt geïnstalleerd, voor een min of meer hoge weerstand tegen corrosie. De schroeven hebben een verzonken schroefkop zodat deze in het hout wegvalt en een diepe schroefdraad om scheuren te voorkomen. Het assortiment bevat ook bevestigingsaccessoires: boor-/freeskit voor een perfecte en nette afwerking, evenals afdekband en tegeldragers voor de bescherming van de balken.

Starblock® A2 roestvaststalen terrasschroef voor hoge corrosieweerstand

De Starblock® Torx® A2 roestvrijstalen terrasschroef is de ideale bevestiging voor buitenterrassen voor alle houtsoorten (zachthout, enz.), behalve voor kustgebieden. Het A2 roestvrij staal is corrosiebestendig en is verkrijgbaar in 3 schroefmaten: 5mm×50mm – 5mm×60mm – 5mm×70mm (diameter 5mm en lengte van 50mm tot 70mm). De schroeven zijn verkrijgbaar in een Fix’Box (200 of 500 schroeven) of emmer (1000 schroeven). De Fix’Box is een 2-in-1-doos en bevat schroeven, een boormal en een mal om de afstand tussen de terrasplanken te bepalen.

Starblock® A2 terrasschroef met dubbele schroefdraad voor bevestiging in vochtige omgevingen

De Starblock® A2 roestvrijstalen terrasschroef met dubbele draad is ontworpen voor alle houtsoorten (zachthout, exotisch, hardhout,…) en is bijzonder geschikt voor dikke terrasplanken. De dubbele schroefdraad van de schroef zorgt voor een betrouwbare bevestiging van terrasplanken die zijn blootgesteld aan sterke hygrometrische variaties. De dubbele schroefdraad vermindert piepende geluiden bij intensief gebruik en beperkt het uitlopen van de koppen in geval van uitzetting van het hout.
Er zijn 4 maten schroeven beschikbaar: 5mm×50mm – 5mm×60mm – 5mm×70mm – 5mm×80mm in een Fix’box (200 of 500 schroeven).

De Starblock® A4 roestvrijstalen terrasschroef voor de zee en het zwembad

De Starblock® A4 roestvrijstalen vlonderschroef wordt aanbevolen voor het bevestigen van houten vlonders in de buurt van een zwembad of aan zee. De schroef is geschikt voor alle houtsoorten (harsachtig, exotisch,…). Door de legering van de roestvrijstalen A4-terrasschroef is deze bestand tegen de zoute lucht en het chloor van zwembaden.
Er zijn 4 maten schroeven beschikbaar: 5mm×50mm – 5mm×60mm – 5mm×70mm – 5mm×80mm en wordt geleverd in een Fix’box (200 of 500 schroeven)..

Starblock®-schroefaccessoires voor het boren en beschermen van houten vlonders

Om de Starblock® professionele terrasschroeven compleet te maken, kunt u de volgende terrasaccessoires overwegen om uw buitenrenovatieproject te voltooien: