SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Gevelschroef
Starblock > Gevelschroef

Gevelschroef

 

Kies voor uw houten gevelbekleding voor de esthetiek van Starblock® gevelschroeven in combinatie met A2 of A4 roestvrij staal gevelbekleding.

Lees meer

vis-bardage-inox-A2-gammes-starblock Gevelschroef
Gevelschroef - A2 roestvrij staal - TX A2 roestvrij staal
vis-bardage-inox-A4-starblock Gevelschroef
Gevelschroef – A4 roestvrij staal – TX A4 roestvrij staal

De installatie van gevelbekleding vereist het gebruik van schroeven aangepast aan het bouwproduct en de drager. Gebruik de Starblock® A2 of A4 roestvrij staal schroef met zelfborende punt om uw houten gevelbekleding te bevestigen. De karteling vermindert de schroefinspanning en de opwarming van de schroef en de verzonken kop zorgt voor een nette afwerking.

Waarom een Starblock® gevelschroef gebruiken?

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie is wordt de gevel van woningen steeds vaker voorzien van een gevelbekleding. Of het nu gemaakt is van hout, PVC, composiet, zink of plaatstaal, de installatie wordt vergemakkelijkt door het gebruik van aangepast gereedschap, producten en bevestigingsaccessoires.

De Starblock® roestvrij staal gevelschroef is perfect geschikt voor de installatie van in elkaar grijpende houten gevelbekleding, zowel horizontaal als verticaal. Na het plaatsen van een regenscherm voor waterdichting, moet de bevestiging van de klemmen op de panlatten diagonaal gebeuren in het dunne gedeelte van de dakspaan, welke bedekt zal worden door de volgende dakspaan.

Blootgesteld aan weers- en temperatuurschommelingen, moeten de houten gevelbeplating en de bevestigingsmiddelen bestand zijn tegen deze klimatologische beperkingen. Het gebruik van een A2 of A4 roestvrij staal torx®-gevelschroef in plaats van een eenvoudige roestvrij staal of gegalvaniseerde stalen schroef biedt meer weerstand tegen weer en wind.

 

Alle voordelen van een Starblock® roestvrij staal gevelschroef

 

Zoals alle Starblock® bevestigingsproducten voldoet de gevelschroef aan de voorschriften voor bouwproducten. Gemaakt van A2 of A4 roestvrij staal met een zelfborende punt en een kleinere kop. Onze schroeven zijn bestand tegen corrosie, vergemakkelijken de installatie en zorgen voor een perfecte afwerking.

De Starblock® gevelschroef is verkrijgbaar in verschillende maten (diameter 3,2 mm – lengte 40, 50 of 60 mm) en wordt geleverd in een doos van 500 stuks met schenktuit.

Een kleinere kop voor een nette afwerking

In tegenstelling tot een zeskantige kop of een bolle kop die uit het hout steekt, garandeert de gereduceerde gekartelde kop van onze gevelschroef een zeer esthetische afwerking.

De extra diepe Torx®-bit-indruk zorgt voor een optimale grip van de bit tijdens het schroeven.

Een schroef ontworpen voor snelle en efficiënte bevestiging

De diepe schroefdraad van onze gevelschroef voorkomt het scheuren van het hout. De karteling vermindert de schroefinspanning en de opwarming van de schroef. Door de aanwezigheid van een boorpunt is het geen vereiste meer om voor te boren en kan de schroef gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen.