SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Kozijnschroef
Starblock > Kozijnschroef

Kozijnschroef

 

Of het nu gaat om een aluminium kozijn of een houten kozijn, Starblock® heeft de juiste kozijnschroef voor u!

Lees meer

vis-chassis-tete-cylindrique-gammes-starblock Kozijnschroef
Kozijnschroef - cilinderkop - TX Verzinkt staal
vis-chassis-tete-fraisee-gammes-starblock Kozijnschroef
Kozijnschroef - Verzonken kop met inkeping – TX Verzinkt staal

Voor een veilige en snelle montage van raam- en deurkozijnen van PVC, aluminium of hout garanderen Starblock®-kozijnschroeven een nette montage direct in het metselwerk zonder het gebruik van pluggen. Of het nu gaat om een verzonken betonschroef of een cilinderkop betonschroef, elk product in het assortiment kozijnschroeven biedt u professionele kwaliteit.

 

Waarom een Starblock® kozijnschroef gebruiken?

 

De montage en bevestiging van buitenschrijnwerk vereist kwalitatief gereedschap en toebehoren om een goede bevestiging van de kozijnen in de bouwstructuur te garanderen. Of u nu timmerman, doe-het-zelver of distributeur bent, u moet specifieke kozijnschroeven in verzinkt staal op voorraad hebben waarmee u raam- en deurkozijnen zonder pluggen kunt monteren, ongeacht het materiaal.

De Starblock® kozijnschroef is een technische schroef met een platte of cilinder kop die veel voordelen heeft. De Torx®-schroefkop zorgt voor een uitstekende grip, de schroefdraad zorgt voor een snelle installatie en de karteling vermindert de schroefinspanning.

Starblock®-kozijnschroeven zijn verkrijgbaar in een diameter van 62 tot 182mm en in verschillende verpakkingen ; kartonnen doosjes of zakjes. De kozijnschroef met verzonken kop is geschikt voor kunststof (pvc) of aluminium kozijnen, terwijl de schroef met cilinderkop geschikt is voor houtschrijnwerk.

 

De twee typen Starblock® kozijnschroeven

 

Starblock® kozijnschroeven zijn verkrijgbaar met een verzonken kop of een cilinder kop, welke leverbaar zijn in dozen van 50 of 100 stuks, evenals in zakjes van 8 stuks. De lengte varieert van 62 tot 182 mm.
Beide modellen voldoen aan de norm EN14592. Deze Europese norm EN 14592 specificeert de eisen en testmethoden voor materialen, geometrie, sterkte, stijfheid en duurzaamheidsaspecten (d.w.z. corrosiebescherming) van deuvelvormige bevestigingsmiddelen voor gebruik in dragende houtconstructies.

 

De verzonken kozijnschroef voor kunststof of aluminium profielen

 

De Starblock® kozijnschroef met verzonken kop is ontworpen voor de montage of bevestiging van aluminium of PVC-kozijnen. Deze schroef is gemaakt van verzinkt staal en heeft zelf-frezende inkepingen onder de kop.

 

De kozijnschroef met cilinder kop voor houten kozijnen

 

De Starblock® kozijnschroef met cilinder kop wordt gebruikt voor de montage van houten deur- en raamkozijnen. Deze verzinkte stalen schroef is volledig voorzien van schroefdraad en garandeert een snelle en eenvoudige bevestiging zonder pluggen, rechtstreeks in het metselwerk. De verzonken kop zorgt voor een nette afwerking.