SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Hout / Spaanplaatschroef
Starblock > Hout / Spaanplaatschroef

Hout / Spaanplaatschroef

 

Hout / spaanplaatschroeven Torx® of Pozidrive, ontdek bijna 430 productreferenties voor al uw houtconstructies.

Lees meer

vis-bois-agglo-vba-pozidriv-gammes-starblock Hout / Spaanplaatschroef
Hout / Spaanplaatschroef - Verzonken kop - PZ Verzinkt staal
vis-bois-agglo-vba-torx-gammes-starblock Hout / Spaanplaatschroef
Hout / Spaanplaatschroef - Verzonken kop - TX Verzinkt staal
vignette-coffret-mini-l-boxx Hout / Spaanplaatschroef
Mini-L-Boxx set - Verzonken kop TX Verzinkt staal

Voor al uw constructiewerk in massief hout, multiplex, spaanplaat of melamine, met de Starblock® professionele verzinkte stalen schroeven kunt u kwaliteitsvolle constructies maken.
De Starblock houtschroef is ontworpen om gemakkelijk in hout te draaien zonder dat het hout gaat splijten. Gemaakt met een verzonken kop met Torx®– of Pozidrive-schroefkop, ontdek het complete assortiment houtschroeven in verzinkt staal die u gebruiksgemak en perfecte afwerking bieden.

Hout / spaanplaatschroef: waarvoor te gebruiken?

De Starblock® hout / spaanplaatschroef wordt gebruikt voor het bevestigen van spaanplaatpanelen voor bouw- en interieurinrichting, maar wordt ook gebruikt voor massief houten meubelen, multiplex boekenkasten, spaanplaat salontafels of melamine keukenfronten.

Starblock® houtschroeven in gegalvaniseerd staal met verzonken kop voldoen aan de CE- en EN14592-normen.
Deze Europese norm EN 14592 specificeert de eisen en testmethoden voor materialen, geometrie, sterkte, stijfheid en duurzaamheidsaspecten (d.w.z. corrosiebescherming) van deuvelvormige bevestigingsmiddelen voor gebruik in dragende houtconstructies.

De inkepingen onder de kop zijn zelf-frezend, de gekartelde punt voorkomt houtsplijten en verbetert de schroefaanzet, terwijl de karteling de schroefinspanning en de opwarming van de schroef vermindert. De diepe schroefdraad garandeert een hoge weerstand tegen uittrekken. Tot slot versterkt een dubbele conische kop de kracht van de kop.

 

Starblock® hout / spaanplaatschroeven: een compleet assortiment voor alle houtsoorten

De Starblock® schroeven voor hout en spaanplaat in verzinkt staal zijn verkrijgbaar met een Torx® en Pozidrive schroefkop. De extra diepe bit-indruk zorgt voor een optimale grip van de bit tijdens het schroeven. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters en verschillende verpakkingen: kartonnen doos, doosje met riemclip en blister en.
Daarnaast is er ook een assortimentskoffer met 1.350 verschillende hout / spaanplaatschroevenschroeven leverbaar.

De hout / spaanplaatschroef met Torx®-schroefkop

De Starblock® hout / spaanplaatschroef met Torx®-schroefkop is de meest bekende schroef bij professionals. Verkrijgbaar met gedeeltelijke schroefdraad, voor bevestiging in dikke ondergronden, en volledige schroefdraad, voor ondiepe bevestigingen: kies de juiste schroef voor uw project. Starblock® Torx® hout / spaanplaatschroeven zijn verkrijgbaar in 59 verschillende maten, van 3 x 16mm tot 6 x 200mm.

De hout / spaanplaatschroef met Pozidrive-schroefkop

De Pozidrive Starblock® hout / spaanplaatschroef kan gebruikt worden in zowel hard- als zachthout. De verzinkte stalen coating beschermt de schroef om de duurzaamheid van uw interieurprojecten te garanderen. Deze schroef is verkrijgbaar in 58 verschillende maten, van 3 tot 6mm in diameter en 12 tot 160mm in lengte.

De Torx® assortimentskoffer, een complete set hout / spaanplaatschroeven

Overweeg voor een complete set hout / spaanplaatschroeven van professionele kwaliteit de Starblock® assortimentskoffer. Met 15 verschillende maten torx® verzonken houtschroeven, van 3,5 tot 6mm in diameter en 16 tot 120mm in lengte, bevat deze koffer 1.350 torx® schroeven die essentieel zijn voor al uw projecten.
Deze koffer is gemaakt van sterk en licht materiaal en biedt een compacte en geoptimaliseerde opslag bij het transport van de schroeven. Starblock® hout/spaanplaatschroeven garanderen gebruikscomfort en een perfecte afwerking.
De schroeven zitten in een hervulbaar doosje, die aan de riem kan worden bevestigd en opent naar buiten wat het gebruik makkelijk maakt, vooral bij werken op hoogte. Ook te bevestigen aan de muur.