SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Roestvrij staal schroef
Starblock > Roestvrij staal schroef

Roestvrij staal schroef

 

Ideaal voor houtbouwwerkzaamheden buitenshuis die worden blootgesteld aan vocht, roestvrijstalen schroeven zorgen voor de duurzaamheid van uw projecten.

Lees meer

vis-inox-gammes-starblock roestvrij staal schroef
A2 roestvrij staal schroef Roestvrij staal A2

Waarom een Starblock® RVS schroef gebruiken?

 

Ideaal voor een buitenomgeving ; met de schroeven van roestvrij staal A2 en roestvrij staal A4 kunt u al uw buitenprojecten in alle veiligheid uitvoeren: constructie van een pergola of een tuinhuisje. De roestvrijstalen schroef is gemaakt van een staallegering die de schroef een sterke mechanische, chemische en corrosieweerstand geeft.

De roestvrijstalen Starblock®-schroef voldoet aan deze vereisten, aangezien hij voldoet aan de norm EN14592, die de mechanische en geometrische vereisten definieert voor producten die bedoeld zijn voor de constructie van houten constructies. De schroef is zelf-frezend dankzij de inkepingen onder de kop en heeft ook een karteling die de schroefinspanning en de opwarming van de schroef vermindert. Ten slotte zorgt de diepe Torx®-bit-indruk voor een optimale grip van de bit tijdens het schroeven, terwijl de diepe schroefdraad zorgt voor een hoge weerstand tegen uittrekken.

 

 

Starblock® biedt een breed assortiment A2 roestvrijstalen schroeven en A4 roestvrijstalen schroeven voor verschillende soorten omstandigheden

 

Het assortiment Starblock® RVS schroeven is beschikbaar in twee staalkwaliteiten: RVS A2, voor een standaard gebruik van de schroef buiten, en RVS A4, voor gebruik in extreme omstandigheden (kou, vochtigheid, zeelucht, vervuiling,.. .). De schroef is leverbaar in vele lengtes en verschillende diameters: 25 maten schroeven beschikbaar, van 4×20 mm tot 6×120 mm. Elk van onze roestvrijstalen schroeven heeft zijn eigen kenmerken voor verschillende projecten: hout, bekleding of terras.

 

De roestvrijstalen schroef A2 voor alle soorten buitenconstructies

 

De Starblock® A2 roestvrijstalen houtschroef met verzonken kop is ideaal voor het bevestigen van een houtproject binnen of buiten. Het voordeel van binnenshuis gebruiken is dat het weinig onderhoud vergt. Het kan in alle houtsoorten worden geschroefd (grenen, hardhout, bamboe,…) voor een door de CE-norm gegarandeerde gebruikskwaliteit. Roestvast staal A2 is de meest gebruikte kwaliteit roestvast staal vanwege de hoge weerstand tegen corrosie en weersinvloeden. Starblock® A2 roestvrijstalen schroeven zijn verkrijgbaar in 23 maten, van 4×20mm tot 6×120mm en worden geleverd in een kartonnen doos met schenktuit.

 

De roestvaststalen terrasschroef met enkele draad voor houten terrassen

 

De Starblock® enkele draad A2 roestvrijstalen terrasschroef is ontworpen voor het bevestigen van houten terrasplanken. De verzonken kop zorgt voor een nette afwerking. Door de diepe schroefdraad wordt voorkomen dat de schroefkop door uitzetting uit het hout komt. Deze schroef is verkrijgbaar in 3 maten (diameter 5mm en lengte van 50mm tot 70mm) en zijn verpakt in emmers en een speciale Fix’Box. Om de installatie van uw terras te vergemakkelijken, kunt u de Fix’Box overwegen: een doos met zowel de schroeven voor uw terras als een boorsjabloon.

 

De A2 roestvrijstalen terrasschroef met dubbele schroefdraad voor variaties in hoge luchtvochtigheid

 

De Starblock® A2 roestvrijstalen terrasschroef met dubbele schroefdraad wordt gebruikt om houten terrasplanken te bevestigen wanneer de luchtvochtigheid hoog is. De dubbele schroefdraad vervult twee essentiële functies: bij uitzetting voorkomt het dat de schroefkop eruit schiet en het vermindert piepende geluiden bij intensief gebruik. Deze schroef is verkrijgbaar in 4 maten: van 5×50mm tot 5×80m en worden geleverd in een Fix’Box verpakking.

 

De A4 RVS terrasschroef voor gebruik aan zee of bij zwembaden

 

De roestvrijstalen schroef A4 is aangepast aan de weers- en klimatologische omstandigheden van zwembaden en aan zee waar zout en chloor agressief kunnen zijn voor de schroef. In tegenstelling tot de RVS A2 schroef bevat de RVS A4 schroef molybdeen wat een hoge weerstand tegen vocht garandeert. De Starblock® A4 roestvaststalen terrasschroef is gemaakt van A4 roestvrijstaal waardoor er geen sporen van oxidatie of roest op het product kunnen ontstaan. De bruine kleur mengt zich met de kleur van het hout voor een onberispelijk esthetisch resultaat. De schroef is verkrijgbaar in 3 maten: van 5×50mm tot 5×70mm en wordt geleverd in een Fix’Box verpakking.

 

De roestvrijstalen zelfborende schroef voor gevelbekleding om te schroeven zonder voorboren

 

Gemaakt van A2 roestvrij staal, de Starblock® gevelschroef biedt verhoogde weerstand tegen corrosie. De verzonken kop zorgt voor een nette afwerking van de schroef op de houten gevelplanken. De zelfborende punt maakt schroeven zonder voorboren mogelijk voor een eenvoudige installatie van houten gevelbekledingsprojecten. De schroef is verkrijgbaar in 3 maten, van 3,2×40mm tot 3,2×60mm (diameter 3,2mm en lengte van 40mm tot 60mm). De schroeven worden geleverd in kartonnen dozen van 500 stuks.