SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Schroefbit
Starblock > Schroefbit

Schroefbit

 

Magnetische bits, bitsets, bithouders, vind alle accessoires die uw schroefwerk vergemakkelijken.

Lees meer

embout-magnetique-visseuse-starblock Magnetische punt
Magnetische punt
Schroefbit
Schroef bit
Schroefbit
Bithouder

Starblock®-schroefbits maken het schroeven gemakkelijker. Magnetische bits, bithouders en bitsets, wij bieden een ruime keuze aan TX®, PZ, PH of Hexa bitjes voor alle situaties.

Bits zijn onmisbaar als je begint met je nieuwe klus. Het is belangrijk om altijd een passend bitje te gebruiken. Zo kan jij je schroef perfect in draaien, zonder dat de kop van de schroef beschadigd raakt. Elke soort schroef heeft zijn eigen bijpassend bit. Zo gebruik je Torx bitjes voor Torx schroeven en Pozidrive bitjes voor Pozidrive schroeven. Met een complete bit set heb je altijd de juiste schroefbit in huis!

 

Waarom Starblock®-schroefbits gebruiken?

 

Wilt u uw doe-het-zelfklussen gemakkelijker maken? Voorzie uw schroevendraaier voor uw gemak van een Starblock®schroefbit voor het efficiënt indraaien van de schroef, zonder dat de kop van de schroef beschadigd raakt.

De Starblock®-schroefbits zijn gemakkelijk in gebruik en zullen zeer handig zijn bij het dagelijkse doe-het-zelfwerk (een meubel schroeven, een raam plaatsen,…).

De lengte van de bits maakt het gebruik van een magnetische adapter overbodig en kan direct op slagschroevendraaiers worden geklikt. Hun robuustheid en veelzijdigheid maken ze tot dé accessoires voor in de gereedschapskoffer.

 

 

Een Starblock® schroefbit voor elke situatie

 

Starblock schroefbits zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen :

 

De magnetische bit voor een uitstekende grip op de schroef

 

De Starblock® magnetische bit voor Torx- en Pozidrive-schroeven heeft een zeer sterke magneet, waardoor je de schroef niet met de hand hoeft te “begeleiden”.

Dankzij de krachtige magnetische ring kunt u met de Starblock® magnetische bit met één hand schroeven vast- en losdraaien voor snel en veilig werken. Ideaal bij schroeven op hoogte, bijvoorbeeld op een ladder.

Er zijn 8 maten magnetische bits beschikbaar: van T10 tot T30 voor Torx® en van Pz1 tot Pz3 voor Pozidrive. De Starblock® magnetische bit wordt geleverd in een blisterverpakking (2 stuks).

 

 

De 32-delige bitset voor complete en draagbare schroefmachines

 

De Starblock® bitset bevat 6 soorten bitjes om een breed scala aan schroefbehoeften af te dekken.

De bitset bevat 30 verschillende roestvrije bits van S2-staal (PH-, PZ-, Torx® TX/TX TR-, platte of zeskantschroeven.), 1 busadapter en 1 magnetische bithouder

U hoeft geen verschillende schroevendraaiers mee te nemen: alleen de schroevendraaier of de bithouder is nodig. De schroevendraaier is het belangrijkste gereedschap om schroeven met gemak vast en los te draaien.

 

De bithouder: de essentiële Torx®-bits binnen handbereik

 

De Starblock® bithouder bevat 5 verschillende Torx® bits in een compacte koffer. Dankzij de riemclip kan de Starblock® bithouder gemakkelijk aan de riem worden bevestigd voor eenvoudig gebruik

Het is het perfecte accessoire om Torx®-bitbenodigdheden bij de hand te houden. De bithouder is inbegrepen bij de Starblock® assortimentskoffer met 1.350 hout/spaanplaatschroeven en is ook los leverbaar.