SPECIALIST IN SCHROEVEN EN ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONALS
starblock®
Facebook-starblock Instagram-starblock Youtube-starblock Linkedin-starblock
Contact
2000x280-header-generique-chantier
Luikschroef
Starblock > Luikschroef

Luikschroef

 

Voor het bevestigen van scharnieren van luiken, poorten, hekken, etc. Raadpleeg het assortiment luikschroeven!

Lees meer

vis-penture-tete-cylindrique-gammes-starblock Luikschroef
Luikschroef - Grote bolkop -TX Verzinkt staal

Voor alle soorten scharnieren: rolluiken, poorten of tuinhekken kiest u voor Starblock® Torx® professionele verzinkte of zwart stalen schroeven. Ze combineren esthetiek en duurzaamheid van uw hout- of spaanplaatconstructies.

Verzinkte stalen luikschroeven of zwarte corrosiebestendige stalen luikschroeven met grote bolle kop en Torx®-kop, ontdek het assortiment luikschroeven waarmee u uw houtbewerkingsprojecten kunt uitvoeren.

 

Luikschroef: welke schroef gebruiken voor uw scharnierproject?

 

Heeft u een project om scharnieren te bevestigen aan luiken, poorten, tuinhekken of poortpalen? Torx® luikschroeven in verzinkt of zwart staal zijn de schroeven die je nodig hebt voor een stevige bevestiging van het scharnier op een houten of spaanplaat drager. Met een esthetische en nette afwerking is het ideaal voor buitenschrijnwerkprojecten en industrieel decoratiewerk. De verschillende lengtes schroeven zijn verpakt in een kartonnen doosformaat en zijn gemakkelijk te gebruiken op de bouwplaats.

Starblock® Torx® luikschroeven met grote bolle kop in verzinkt of zwart staal zijn leverbaar in verschillende lengtes voldoen aan de eisen van duurzame bevestiging in hout.
De Starblock® luikschroef voldoet aan de normen voor bouwproducten: CE en EN 14592.

Deze Europese norm EN 14592 specificeert de eisen en testmethoden voor materialen, geometrie, sterkte, stijfheid en duurzaamheidsaspecten (d.w.z. corrosiebescherming) van deuvelvormige bevestigingsmiddelen voor gebruik in dragende houtconstructies.

Dankzij de extra diepe bit-indruk, blijft de punt van de schroef uitstekend vastzitten in de schroevendraaier. De dubbele conische kop versterkt de kracht van de kop, terwijl de zaagtandschroefdraad sneller inschroeven mogelijk maakt. Tot slot voorkomt de gekartelde punt splijten van het hout.

 

Twee soorten Starblock® schroeven met grote bolkop voor twee verschillende toepassingen

 

Starblock® luikschroeven zijn verkrijgbaar in twee verschillende staalafwerkingen: verzinkt staal en zwart corrosiebestendig staal voor een betere weerstand tegen roest. Naast de belangrijkste functie van het bevestigen van scharnierend ijzerwerk, zijn de luikschroeven ook geschikt voor industrieel decoratiewerk. Verkrijgbaar in twee kleuren: verzinkt staal en mat zwart, de Starblock® luikschroef biedt twee verschillende decoratieve aspecten.

 

De Starblock® verzinkte stalen luikschroef

 

De verzinkte stalen Torx® luikschroef is geschikt voor timmerwerk zoals het bevestigen van scharnieren. De schroefdraad is vergelijkbaar met een houtschroef, wat zorgt voor een duurzame bevestiging. Eenmaal ingeschroefd, zal de verzinkte stalen schroef met zijn grote bolkop uit de houten steun komen om een betere ondersteuning te bieden aan het te bevestigen onderdeel. De schroef is verkrijgbaar in 8 maten, van 6mm x 30mm tot 7mm x 60 mm (diameter 6mm en lengte van 30mm tot 60mm). De schroeven worden geleverd in kartonnen dozen met schenktuit, verpakt per 100 of 200 stuks.

 

De zwarte Starblock® luikschroef van roestvrij staal voor een decoratieve afwerking

 

De zwarte Starblock® luikschroef van roestvrij staal biedt een superieure corrosieweerstand. De brede bolkop in het zwart zorgt voor een industrieel decoratief tintje. De schroef is verkrijgbaar in 8 maten, van 6mm x 3mm0 tot 7mm x 60mm (diameter 6mm en lengte van 30mm tot 60mm). De schroeven worden geleverd in kartonnen dozen met schenktuit, verpakt per 100 of 200 stuks.